Nieuwsbrief Horsewaredekens.nl nr. 1 voorjaar 2011

 

 

 

 

 

 

 

Hierbij ontvang je onze eerste nieuwsbrief. We gaan vanaf nu met een zekere regelmaat nieuwsbrieven versturen. Deze nieuwsbrieven informeren je over nieuwe artikelen in ons assortiment, aanbiedingen en tips. Wil je de nieuwsbrieven niet ontvangen, klik dan onderaan op “uitschrijven”.

Na een koude winter genieten we alweer enkele weken van het mooie voorjaarsweer. Er wordt weer volop buiten gereden en iedereen geniet van het heerlijke zonnetje. Helaas zijn er ook nog andere die van het zonnetje genieten en zich klaarmaken om onze rust en vooral die van onze paarden te verpesten.

Natuurlijk hebben we het hier over vliegen en - de grootste pestkoppen - dazen, paardenluisvliegen en, voor sommige paarden, knutten. Gelukkig kan je hier wat tegen doen. Horsewaredekens biedt een uitgebreid assortiment waarmee je je geliefde viervoeter tegen dit gespuis kunt beschermen en je jezelf een comfortabele rit of training kunt bezorgen.

Paard & wei

Voor de paarden die last hebben van zomereczeem heeft Horsewaredekens de Rambo Sweetitch Hoody.

Rambo Sweetich Hoody

De Rambo Sweetitch Hoody is een zeer goede en sterke 1000D polyester eczeemdeken, voorzien van een hele hals met ooruitsparingen en extra lange staartflap. De deken is zo fijnmazig dat knutten geen kans krijgen hier doorheen te steken.

De deken heeft aan de binnenkant bij de manen en staart een zijdezachte voering waarmee het breken van de haren wordt voorkomen. De zeer lichte kleur maakt hem zonwerend, waardoor je paard het niet snel warm krijgt. De deken wordt geleverd met een GRATIS vliegenmasker.
Wij raden aan de deken op te leggen voordat je paard jeuk begint te krijgen.

We bieden de deken tegen een uiterst concurrerende prijs van 138 euro aan.

 

 


Voor paarden die geen zomereczeem hebben, biedt Horsewaredekens ter bescherming tegen vliegen, dazen en ander gespuis een aantal mogelijkheden. Hieronder gaan we ze behandelen.

Rambo Fly Protector

 

De Rambo Fly Protector is – samen met de Rambo Fly Buster – de sterkste vliegendeken uit het assortiment van Horsewaredekens. Hij is goed ademend waardoor het paard het niet heet krijgt en UV werend om te beschermen tegen de slechte invloeden van de zon. Drie buiksingels zorgen ervoor dat de deken ook de onderzijde het lichaam van het paard zoveel mogelijk afdekt. Voor wie liever geen halsstuk wil gebruiken is deze afneembaar gemaakt.

Deze deken bieden we aan voor een mooie prijs van 119 euro.

Bovenstaande deken wordt ook geleverd in de uitvoering van de zogenaamde Rambo Fly Buster. Deze deken heeft dezelfde eigenschappen als de Fly Protector, maar is daarnaast geïmpregneerd met een insectenwerend middel waardoor de insecten uit de buurt blijven.

Deze deken met extra comfort voor je paard bieden we aan voor 143 euro.

 

 

 

Amigo Bug Rug

Is het geen probleem dat de deken minder lang meegaat, dan biedt Horsewaredekens nog een aantal low-budget dekens aan:

- de Amigo Bug Rug
- de Amigo Bug Buster
- de Amigo Mio Fly Rug


De Amigo Bug Rug (linker foto) kost 82 euro en de Buster uitvoering 99 euro.

De Amigo Mio (rechter foto) kost 54 euro (exclusief masker).

Amigo Mio Fly Rug

Het weer in Nederland is behoorlijk wisselvallig. Ook in de zomermaanden kan het af en toe flink regenen. Als het regent kan je eraan twijfelen of je de vliegendeken moet vervangen door een regendeken. Een regendeken kan echter weer te warm zijn als de regen ophoudt, zeker als het zonnetje dan weer gaat schijnen.

Rambo Waterproof RuglinerDoor gebruik te maken van de Rambo Waterproof Rugliner hoef je niet meer te kiezen.

Deze waterdichte liner kan je onder alle Horseware vliegendekens – met uitzondering van de Amigo Mio – bevestigen met speciale bevestigingspunten zodat deze niet kan gaan schuiven. Doordat de deken gemaakt is van superdunne, zonreflecterende stof krijgt je paard het hier niet snel warm onder.

Deze extra bescherming kost je slechts 50 euro.
Heeft je paard last van vliegen bij zijn ogen? Dit is niet alleen zeer oncomfortabel voor je geliefde viervoeter, het kan ook leiden tot oogontstekingen.

Rambo Fly Mask Plus

 

 

Een goede remedie hiertegen is de Rambo Fly Mask Plus. De randen van dit masker zijn behandeld met een insectenwerend middel, wat, samen met de zeer goede pasvorm, voorkomt dat insecten het masker binnendringen, hetgeen vaak bij goedkopere maskers gebeurt.

De in het masker aangebrachte flexibele halve ring voorkomt dat de stof van het masker tegen de ogen van het paard komt. Daarnaast is het masker voorzien van een afneembare neusflap waarmee ook de vliegen op de neus geen kans krijgen.

Dit masker bieden we aan voor 25 euro.

 

Paard & ruiter

Ook tijdens het rijden kan je je paard beschermen tegen hinderlijke insecten. Horsewaredekens biedt hiervoor een tweetal dekens aan die comfortabel zijn voor je paard en die de ruiter totaal niet in de weg zitten: de Rambo Fly Rider en de Amigo Fly Rider.

Rambo Fly Rider

Beide dekens bestaan uit 2 delen, namelijk een halsdeel en een rugdeel, waardoor je zelf kunt kiezen of je met of zonder halsdeel wilt rijden.

De dekens hebben een uitsparing voor het zadel en zijn voorzien van lichtreflecterende strips voor extra veiligheid. Ook hier geldt weer dat de Rambo de sterkste deken is. Bovendien is deze – in tegenstelling tot de Amigo – voorzien van een insectenwerend middel.

De Rambo Fly Rider (links) kost bij ons 132 euro.

De Amigo Fly Rider (rechts) kost bij ons 57 euro.

Amigo Fly Rider


Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen? Neem gerust contact met ons op of stuur jouw email naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Wij beantwoorden ze graag!

Met vriendelijke groeten,
Het Horsewaredekens Support Team